Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výlety

DOUBICE-KYJOV                      17.8.2017

 Jelikož má panička dovolenou, tak jsme se včera vydali na výlet do Doubického Kyjova.

  Je tam krásný přírodní park České Švýcarsko. Jde se tam krásnou přírodou- lesem, okolo potůčku,img_0757.jpg kolem skal, jeskyň a dojde se až k hradu.

Moc se mi to líbilo, já byla nadšená ze skal, hned jsem toho využila a lezla po nich jak kamzík, mám odmalička hrozně ráda výšky. Jen pořád nechápu proč se o mně pořád ta panička tak strašně bojí. Dokonce jsem se chtěla jít podívat na vyhlídku, jenže tam byl plot, tak jsem tam alespoň lezla dokonce tam šla za mnou i panička, jenže jí klouzali boty tak se pak bála jít dolů, to já seběhla jedním vrzem.

  Při zpáteční cestě jsme si zašli na oběd do místní restaurace, no oběd si dali páníčci, já si lehla na paničky bundu pod stůl a dala si šlofíčka.

 

 

SNĚŽNÍK                       9.3.2017

  Tak jsme si včera14633088_1284596654935752_1565329223879306938_n-1-.jpg 8.3. udělali první výšlap na Děčínský Sněžník v tomhle roce.

  Jeli jsme tam se známími, s paničky kamarádkou Ivetou, jejím přítelem Jirkou a 16708272_1418226868239396_640303594653277192_n-1-.jpgpětiletou dcerkou Kristínkou.

  Přijeli pro nás ráno, s paničkou jsme nasedli k nim do auta a jeli na Sněžník. Překvapilo mně že tam byl ještě sníh a zima a docela foukalo, jeli jsme jak na motýli panička měla slabou bundu, nevzala mně bundičku, tak jsme se tam s Kristínkou honili já prošmejdila co se dalo, prolezla skály ( jsem přece basenji kamzík), Kristínka lezla srdnatě za mnou. Došli jsme až k rozhledně kde jsme si cestou naplánovali že se v místní restauraci najíme, ovšem měli zavřeno, otevírací dobu budou mít až od dubna. Tak jsme se sebrali a šli jsme dolu zpátky do vesnice, kde jsme si dali oběd ( kuřecí řízek s hranolkama a kafe).

  Byl to moc krásný výlet všichni jsme si ho moc užili.

 

 

TISKÉ SKÁLY                      3.8.2016

  Dnes jsme se vydali na img_0277.jpgdruhý výlet v pořadí- tentokrát jsme nejeli daleko kvůli počasí. Vydali jsme se do Tiských skal. počasí nic img_0282.jpgmoc, ze začátku dokonce poprchávalo, ale pak naštěstí přestalo.

  V Tiských skalách jsem už byla několikrát, ale moc se mi tam líbí. Všude samé skály, kde můžu využít svůj horolezecký um, dnes se zase jako vždy o mně panička bála, nechápu to, vždyt je to krása koukat z výšky do okolí.

  Tak jsme to tam vše prošli, konečně jsem mohla tam běhat na volno.

 

 

DOUBICE A HRAD TOLŠTEJN                      1.8.2016

  Jelikož dnes začala paničce dovolená, tak jsme dnes jeli na výlet.

  Jeli jsme do Dubice- img_0202.jpgje to skanzen s prehistorickými i dnešními dřevěnými, vyřezávanými zvířaty. Bylo jich tam hodně, velký, hrozně mně zajímali, jen mi bylo divné že přede mnou img_0217.jpgneutíkali, a to jsem se je snažila donutit k tomu. Pak si páníčci skočili na oběd, já si lehla pod stůl a trochu jsem si dala šlofíčka.

  Z Doubice jsme jeli do Jiřetína pod Jedlovou na hrad Tolštejn. S paničkou jsme tam už před dvěma lety byli, pamatovali jsme si to tam. Je to tam pořád stejný, nic se tam nezměnilo.

Výlet se mi moc líbil, jen mi trochu zklamalo že jsem na obou místech nemohla být na volno, všude bylo plno lidí a psů.

 

 

VÝLET NA HORU ŘÍP                     16.5.2016

Tak jsme se ve středu 11.5. vydali s mým bráškou Timem ( Ger Hanáček Wenet) a samozřejmě že jsme museli sebou i přibalit paničky, aby jim to nebylo líto na horu Říp.

  Počasí bylo nádherné, 13087911_1133889213339831_7163619346575345959_n-1-.jpgsluníčko svítilo, my byli spokojený, jen paničky si pořád stěžovali že jim je horko a že se potí.

  Ráno jsme s paničkou dojeli vlakem do Roudnice nad Labem kde už na nás na nádraží čekal brácha s paničkou, společně jsme se vydali na horu Říp. Byla to moc pěkná procházka , no spíš výlet. Došli jsme až k Rotundě kterou na řípu postavil praotec Čech. Mně a bráchu tam nejvíc zajímal místní kiosek s jídlem, protože nás tam nepustili tak jsem šla prozkoumat obsah koše. Při zpáteční cestě jsme šli zkratkou polem kde jsme vyplašili hejno koroptví. Došli jsme k rybníku, kde mi brácha ukázal jak umí plavat. No to ho obdivuju, brrr já vodu nemusím, tak mně do ní nepřemluvil. Kdyby to nebyla má vlastní krev tak bych si snad myslela že není čistokrevný!!!

  Ale už svítilo hodně sluníčko, že už bylo vedro i na nás, tak jsme si oba lehli na chodníku do místní kaluže, teda my vypadali. Tak nás museli paničky vyčistit, aby nás vůbec vzali do vlaku.

Cesta domu proběhla v pohodě. Byl to moc krásný výlet.

 

 

PANESKÝ TÝNEC                             29.10.2014

  Dnes jsme jeli na výlet do dsc01974.jpgPanenského Týna a na zámek Libochovice.

  Výlet až na tu strašnou zimu to byl moc hezký.

 

 

 

TISKÉ SKÁLY                         5.7.2014

 Včera když dorazila panička z dsc00287.jpgpráce tak jsme si autem vyjeli na výlet na Tiské skály, máme to skoro za humny tak proč toho nevyužít že? )

 Vše jsme tam prošli, já se pořádně vylítala. Už to tam známe tak víme kam jít. Moc se nám to líbilo.

Při zpáteční cdsc00388.jpgestě jsme se stavili u páníčka známých, mají v Tiských skalách rekreační středisko ( chatky, hotel). Byli tam dva pejsci- moji nápadníci- straně jsem se do nich zamilovala.

Jeden byl velký- bernský salašnický pes, Ben a druhý kříženec Terik- ten byl stejně velký jako já. Líbili se mi tak že jsem se jim dokonce dvořila, nastrkovala jim zadek, oni mi nadbíhali a jak se snažili. Představte si já jsem se zamilovala jéééé!!!

 

 

V MLÝNECH                      15.6.2014

Dnes jsme byli na výletě v dsc01781.jpgMlýnech. Před dvouma lety jsme tam byli s paničkou u její kamarádky na chalupě, moc se nám tam tenkrát líbilo tak jsme to museli ukázat i starším páníčkům.

 Prvně jsme jim šli ukázat chalupu v které jsme bydleli, pak okolí a nakonec jsme se šli podívat na místní horské divadlo. Poznala jsem to tam, chtěla jsem jít na návštěvu. Na horském divadle jsem se zase předvedla jako správný horský basenji. Po skalách jsem lezla jako kamzík.

 

 

CELODENNÍ VÝLET                       20.3.2014

  Dnes jsme se s paničkou vydali na celodenní dsc01632.jpgvýlet na Děčínský Sněžník. Bylo nádherně tak proč toho nevvyužít že? 

  Dorazili jsme na Sněžník, vylezli na rozhlednu a kochali se výhledem po okolí. Já prozkoumala obsah odpadkového koše, šla se podívat do místní restaurace, hned vedle dsc01634.jpgrozhledny, vlezla jsem tam do kuchyně, ale hned mně načapal pan kuchař a vyhnal mně, ale to už si pro mně šla panička. Vzala si mně na vodítko. No když už jsme tam byli tak jsme si zašli do restaurace, panička si tam dala oběd a já šlofíčka.

  Při zpáteční cestě jsem ještě stihla prohnat srnečku a veverku. Skoro celý výlet jsem byla na volno, kromě vesnice pod Sněžníkem, kde jezdí hodně aut a v restauraci.

  Teď už jsme doma a jsme příjemně unavený, Já už v tuhle dobu co to panička píše mám půlnoc. Ale byl to moc krásný výlet.,